Vélemények rólunk

 

A Pátka-Kő Kft. színvonalas és kedvező árú munkáira ismerősünk hívta fel figyelmünket. Saját megrendelésünk esetében nemcsak az esztétikus és minőségi kivitelezés, a pontos és precíz végrehajtás jellemezte a Pátka-Kő Kft. munkáját, hanem egyedi igényeinket figyelembe vevő és azt teljesítő hozzáállásuk, amiért ezúton is szeretnék édesanyám és a magam nevében köszönetet mondani. Jó szívvel ajánlom szolgáltatásukat.

Kiss Henriette
Budapest

Azért esett a választásom a Sír-KőCentrum-ra, mert több munkájukat láttam a csornai temetőben, nagyon megtetszett a precíz, szép kivitelezés.
Miután felkerestem Őket személyesen, a bemutatókertben óriási szín- és formaválaszték fogadott. Teljes körű tájékoztatást kaptam, olyan fontos szempontokra is felhívták a figyelmemet, amire korábban nem is gondoltam.
A megrendelt síremlék kivitelezése tökéletes minőségében és határidőre történt meg.

Bognár Péter
Csorna

A  cég ügyvezetőjét ügyfelemként ismertem meg, a kolléganőim hívták fel figyelmem igényes munkájára. A referencia áttekintése és személyes megbeszélés után az árajánlatot is megfelelőnek véltem a kifinomult munka láttán. A megrendelést határidőn belül teljesítette, a sírkő felállításakor vált láthatóvá aminőség ahogy az egyedi igényeim és a saját elképzeléseit ötvözte a mestermunkában. Itt szeretném megköszönni Saját és gyermekeim nevében hogy szeretett férjem emlékét méltó módon tudjuk Őrizni.

 Baranyainé
 Szilsárkány

Tisztelt Pátka úr!

Ezúton szeretném megköszönni Önnek és munkatársainak magam és édesanyám nevében, hogy édesapám síremlékét ilyen kiemelkedően magas minőségben és a mi személyes igényeinknek megfelelően szállították. Egyúttal szeretném megköszönni azt a hozzáállást, amit személyes kívánságaink kielégítésekor tanúsítottak, a segítőkészséget amit Önöktől kaptunk. Munkájukon látszik az igényesség és pontosság, látszik hogy azt szeretnék, ha ügyfelük elégedett lenne. Mi azok vagyunk! Munkájukhoz további sok sikert kívánok!

Tisztelettel: Sántha Zoltán, Čalovec 196, Szlovákia

Interneten böngészve találtam rá a Sír- Kőcentrumra.
A honlap első mondatai már elnyerték tetszésemet: " Kérem, engedje meg, hogy magam és munkatársaim nevében, így ismeretlenül is kifejezzem részvétemet a gyászoló családnak."
Több munkájukat néztem meg a képeken , úgy döntöttem személyesen is körülnézek bemutató termükben. Sok szép síremlék közül lehet választani. És ami a legfontosabb: minden téren azon vannak ,hogy a legjobbat adják a vevőnek. Nehezítette az esetet , hogy nem átlagos sírnagyságról van szó és az is egy lejtős helyen található. Vagyis csak én gondoltam ,hogy nehezíti, ők ezt szak tudásukkal, tapasztalatukkal cáfolták. Nekik nincs lehetetlen dolog!
A megrendeléstől számított 3 héten belül Édesanyám egy nagyon szépen kivitelezett síremlék alatt pihenhet tovább.. Nem utolsó szempont,  az ár nagyon - nagyon megfelelő egy ilyen minőségi munkához.
Mikor elkészült, tanácsokkal láttak el, több téren , hogy kell takarítani mire figyeljek oda. A végén pedig egy nagyon kellemes meglepetés ért, amit nem árulok el. Aki kíváncsi rá az csináltassa síremlékét a Sír- Kőcentrum embereivel és akkor kiderül a titok.
Köszönettel tartozom mindannyiuknak: Pátka Zoltánnak, Gábornak, Józsinak, Ferinek, Krisztiánnak.

Kelemenné Józsa Magdolna
Győr-Ménfőcsanak

Tisztelt Zoltán!


Magam és családom nevében szeretnék köszönetet mondani neked és munkatársaidnak Édesapám sírkövének igényes elkészítéséért!
Már az irodában való találkozás alkalmával is jólesett emberséges hozzáállásod és az egész család számára megnyugtató volt a dolgok pontos megbeszélése. A sírkő felállításakor munkatársaidban sem csalódtunk, tisztességes, precíz munkát végeztek. Külön köszönet a megemlékezés virágaiért! Igazán ritka gesztus!
A további munkáitokhoz kívánunk erőt, egészséget :

Farkas János és családja Jánossomorjáról

Pátka-kő Kft

Köszönjük a Pátka-kő Kft-nek a családi síremlékeink készítésekor tanúsított pontos, lelkiismeretes minden igényt kielégítő szép munkát,  és a korrekt ügyintézést.

Köszönettel:
Kocsis-Potyondi család
Farád

Tisztelt Pátka Úr!

Szeretném megköszönni, hogy szüleim síremlékét gyönyörű kivitelben, az ígért határidőre, az előre egyeztetett korrekt áron, precízen elkészítette.
Szép gesztus volt az elkészült sírra helyezett csokor.
Még egyszer köszönöm és jó egészséget, és még sok elégedett megrendelőt kívánok!

Dr. Vasasné Juhász Zsuzsanna, Győr

Tisztelt Igazgató Úr !

Családom nevében ezúton szeretném megköszönni az Önök által készített sírkövet, mely méltón őrzi szeretett édesapánk emlékét.

Tisztelettel: Benkő család

Egyedi, színvonalas és méltó síremléket szerettem volna állítani férjem emlékére. Ezért esett a választásom a Sir-Kőcentrumra ahol azonnali segítséget kaptam arra, hogy akár munkaidőn kívül is a rendelkezésemre álltak és minden egyedi igényemet és elképzelésemet figyelembe vették. Hasznos és praktikus tanácsokat adtak a választáshoz. Így az elkészült sírkő valóban az elképzelésemet tükrözte. A munka elvégzése korrekt és pontos volt.
Köszönet érte:

Pozsgainé Szabó Erika Győr

Tisztelt Pátka úr!

Elsősorban azért esett a választásunk a Sír-Kőcentrumra, mert több cég is büszkén állítja, hogy várja kedves megrendelőit egyedi igényekkel, elképzeléssel.
Több cég megkeresése alapján a Sír-Kőcentrumot választottuk, mert egyedi elképzelésünket csak ők tudták kivitelezni.
Édesapánk síremlékét egy 3D látványterv alapján megrendeltük. A megbeszélt határidő előtt elkészült, egy precíz igényes munkát kaptunk és nem utolsó sorban ezért az egyedi munkáért kedvező árat fizetünk.
Ezúton köszönetet mondunk a Sír- Kőcentrum minden munkatársának a készséges munkájukért.

Tisztelettel: Ábrahám család, Győr

Szia Kedves Zoltán!

Köszönet a munkátokért.

 „Köszönöm a rugalmasságotokat.

Köszönöm a szakszerű tanácsokat.

Köszönöm az együttérzéseteket.

Köszönöm a gondoskodásotokat.

Köszönöm az odafigyeléseteket.

Köszönöm a plusz dolgokat.”

Köszönettel, üdvözlettel:

Csikai Tünde
Kóny

Tisztelt Pátka úr!

Önnek és munkatársainak szeretném megköszönni lányom síremlékének tervezését  és kivitelezését, amely mindig a megbeszéltek szerint volt elvégezve.
A síremlék felülmúlja az elképzelésünket , egy igazi remekmű. Az országban nem találni hozzá hasonlót ,csodájára járnak ,dícsérik a mesteri munkát.
Ön Pátka úr,egy megbízható ,szavatartó ember.  A Sír-Köcentrum dolgozói precíz pontos munkát végeztek, köszönet érte.  Tisztelettel: Járóka Kálmán és családja ,Bőny

Tisztelt Pátka Úr!

Az Önök által készített síremlék maximálisan elnyerte tetszésünket.
Megrendelést e-mailen és telefonon intéztük és ami a mai világban ritkaság, a síremlék elkészültekor fizettük "A Budapest-Kóny távolság miatt".
Ezért és a munkájukért külön köszönet.

Tisztelettel
Bereczky Csaba
Budapest

Tisztelt Pátka Úr!

Köszönetemet szeretném kifejezni édesanyám és a család nevében, édesapámra (Pill Tibor, Répcelak) elkészített  munkájuk elismeréseként.
Köszönjük a gyors és frappáns lebonyolítás lehetőségét.
A megrendelt sírkő a megbeszélteknek megfelelően került felállításra, gyönyörű kivitelezésben.
Köszönjük, szép munkát adtak át, s ez  az Ön irányításának, szakmai követelményének köszönhető mint munkáltató.
S a dolgozóinak a munkához való hozzáállásának, akik tényleg szépet akarnak átadni,minden részletre figyelnek, mindent eltakarítanak maguk után, szóval a korrekt végrehajtásról csak elismeréssel szólhatunk.  
A síremlék mindenkinek nagyon tetszik aki csak megnézi, s el is mondjuk mindenkinek, hogy nagyon ügyes a csapat.

További jó munkát kívánunk Önöknek, hogy a családoknak a visszafordíthatatlan bánatukban az jelentsen megnyugvást, hogy szerettük emlékét utódaiknak szép síremlékkel is megőrizhetik.

Üdvözlettel és Tisztelettel:
        Fülöp Józsefné
            Répcelak

A szerettünk emlékét őrző sírkő kiválasztása nehéz feladat és egyben fájdalmas sebeket szakít fel. Pátka Zoltán ebben a nehéz helyzetben volt segítségemre. Szeretném megköszönni Önnek és munkatársainak családom nevében, hogy férjem síremlékét magas színvonalon, különös gondossággal és odafigyeléssel készítettek el. Tisztelettel: Kovács Imréné, Ikrény

Üdvözlettel,
Kovács Imréné